Vår score er:
8.9

Tilbakemelding fra kunder:

Treffenny.com

Hva er Treffenny.com?

Søker du en match, date, et forhold eller en samtalepartner? Da er Treffenny.com noe for deg! Treffenny.com er en topp datingside for deg som leter etter noe nytt og spennnede. Sjansene er ganske store for at du finner noen som leter etter det samme som deg eller at du finner noen som får deg ut av comfortsonen. Dette er en av Norges beste datingside i sin kategori og de har mye erfaring i bransjen. De lovet at du kan forvente å finne deg noen på svært kort tid og tilbyr også gratis velkomstgave slik at du kan prøve deg litt frem. Hvis du egentlig leter etter noe mer hot og sexy, trenger du ikke å være redd. De har tusenvis av medlemmer som søker etter nettopp dette. Det er enkelt å komme i kontakt med andre brukere uten å måtte betale for mye da man får gratis kreditt og kan sende gratis flørter. Lykke til sier bare vi!

Hva er forskjellig fra andre datingsider?

Treffenny.com er veldig brukervennlig og tilbyr 24/7 kundeservice som er der for deg dag og natt slik at du kan føle deg trygg på nettsiden. De opererer med abonnementordninger, der du selv kan velge hvor lenge du ønsker å være medlem. Du trenger ikke å bekymre deg for at du skal gå tom for kreditter eller noe. Her får du følelsen av at det er ubegrenset. De tilbyr også noen gratistjenester f.eks å sende blink til et medlem. Dette gir deg som sender ekstra mye oppmerksomhet fra den du er interessert i.

Nettsidens funksjon og innmelding?

Treffenny.com har et unikt design men også noe gammeldags. Dette gjør ingenting for brukevennligheten. Siden er ganske funksjonell og sløser ikke med tiden til brukeren. Det liker vi. Det eneste å utsette på er at vi ikke kan søker etter kriterier på siden. Uten om det funger alt slik som vi forventer av en datingsnettside. Innmeldingen går noe trengt men samtidig henter de inn nyttig informasjon som gjøre brukervennligheten mye enklere. Innmelding er gratis og man får gratis kreditt ved innmelding, absolutt en fordel.

Har siden bra kundeservice?

Treffenny.com har utmerket kundeservice. De tilbyr kundene sine kontakt via e-post og/eller telefon. Vi har ikke oppdaget noe revolusjonernde eller urovekkende. De hjelper deg gjerne og er proaktive.

Anonymitet og personvern?

Treffenny.com legger virkelig til rette for at du som kunde er anonym og føler deg trygg. På denne datingnettsiden kan du kjøpe abonnement med kredittkort der transaksjonsdetaljene kommer til å stå under et anonymt navn. Dette er fint for deg som ikke ønsker at nettbanken er full av informasjon om at du bruker penger på dating. Dette er noe mange medlemmer skryter av og ser på som en stor fordel. Når det kommer til anonymitet så har vi ingenting å utsette på. Det eneste de trenger fra deg er en e-postadresse. Du trenger ikke å oppgi gateadresse eller sende in identifikasjonskort.

Kort oppsummering over fordelene:

  • Gratis registering.
  • Gratis kreditt ved innmelding.
  • Mobilvennlig.
  • Sikker betaling.

Ulempene med nettsiden:

  • Foreslår ikke profiler automatisk.
  • Kan ikke søke etter kriterier.
  • Ikke en spesifikk aldersgruppe.
  • Eldre design.

Medlemsanmeldelser:

“Jeg meldte meg inn og fikk en match umiddelbart. Wow. Hadde ikke forventet at det skulle gå så fort med tanke på alderen min.”

Stian, 55

“Dette er helt utrolig. Håper jeg ikke virker for ivrig her nå men jeg meldte meg inn fordi jeg søkte spenning og fart i sexlivet mitt - uten at noen skal tro jeg er lett på tråden, hvis dere forstår. Jeg fikk ganske så fort en melding i postkassen min fra en deilig mann som så etter det samme. Vi treffes nå innimellom og koser og skikkelig sammen. Vi deler mange felles interessert når det kommer til sex. Utrolig deilig å få ut litt energi med han”

Hilde, 31

“Jeg må si at Treffenny.com er veldig billig i forhold til andre datingsider jeg har vært på. Liker meg veldig godt her. Fin pris for en mann med en «vanlig» betalt jobb og mange medlemmer i nærområdet. Hittil har jeg vært på date med 3 damer, ingen kjæreste enda men kan vel ikke forvente at det. Jeg er fornøgd. Prøver lykke litt til.”

James, 33

Vår Score

8.9

Tiden det tar for første kontakt

35 min

Tiden det tar for første sexkontakt

5 dager