Vår score er:
8.6

Tilbakemelding fra medlemmer:

Tidforkos.com

Hva er Tidforkos.com?

Hvis du ser etter en diskret plattform der du kan ha det gøy å være litt skitten, er Tidforkos.com absolutt noe for deg. Der er det ingen forpliktelser og det er veldig enkelt å finne noe gøy som passer nettopp deg. Se på det som et skreddersydd program!. Siden er unik for sitt brede innhold av medlemmer fra hundrevis av små og store områder i Norge. Du finner derfor garantert noen som leter etter det samme som deg på Tidforkos.com.

Hva er forskjellig fra andre datingsider?

Det er ikke så mye som skiller Tidforkos.com ut fra andre sider men siden er uansett veldig enkel og god å bruke. Det passer for alle med høye eller lave datakunnskaper. Denne siden har no sine fordeler med at dem har veldig mange medlemmer fra byer og bygder. Dette er natuligvis noe som kan forandre ettersom siden er i vekst men det vet man aldri. Hittil skal de fleste klare å finne noen.

Anonymitet og personvern?

Tidforkos.com har et rykte på seg som sikker, trygg og anonym side. De fleste medlemmene melder om at de føler seg hjemme og trygge. Det er bra.

Man kan være så anonym som man ønsker. Hvis du ønsker å holde navn og kredittkortopplysninger anonyme er det ingen problem. Man kan benytte seg av anonyme betalingsløsninger som f.eks paysafecard.

Hvis du versetter din anonymitet og sikkerhet kan denne siden være verdt å prøve.

Kort oppsummert over fordelene:

  • God sikkerhet
  • Anonyme betalingsløsninger
  • Hundrevis av medlemmer
  • Brukervennlig

Kort oppsummert over ulempene:

  • Ny side så få kundetilbakemeldinger
  • Ikke spesifisert aldersgrupper
  • Tilbyr ikke betaling med vipps

Medlemsanmeldelser:

“Så utrolig mange deilige damer å velge mellom. Det er alltid noen pålogget som er klar for noe gøy og sexy. Noen damer er rett på sak og andre damer liker bedre å snakke litt før vi kommer til poenget, jeg trives her!”

Harry, 42

“Jeg meldte meg inn på Tidforkos.com fordi jeg letet etter noe gøy og spennende med noen jeg ikke kjenner. Sånn som det alltid er med all type dating var det litt prøving og feiling til å starte med men det kom seg etterhvert, for å si det sånn😉. Det er absolutt verdt å prøve. Mer detaljer skal jeg ikke fortelle her for det kan bli litt for voldsomt😛”

Leif, 32

“Jeg elsker modne damer så meldte meg inn på siden for å finne noen som kunne tilfredstille fantastiene mine om det. Skal ikke overdrive eller noe men de fleste av damene jeg har funnet her inne er med på det meste. Wow. Skikkelig deilig og tilfrestillende må jeg si. Jeg har snakket med et par damer en stund nå og det blir bare hetere og hetere. Regner med det er et bra tegn?”

Thomas, 27

Vår poengsum

8.6

Tid til første kontakt

40 min

Tid til første sexdate

6 dager