Vår score er:
9.8

Tilbakemelding fra kunder:

Snapdate.no

Hva er Snapdate.no?

Snapdate.no er en datingside hvor du kan finne andre single i nærheten av der du bor. Datingsiden har noe for absolutt alle. Kanskje du ser etter en hyggelig date på en lørdagskveld, et langvarig forhold eller sex?. Nettsiden passer virkelig for de aller fleste og det sier andre medlemmer også! Det som går igjen er aldersgruppen som er 18-75 år med 39% menn og 61% kvinner. Det er da flere kvinner som medler seg inn. Nettstedet garanterer kontakt innen 10 minutter, noe som er bedre en andre nettsider vi har testet ut. Nettsiden baserer seg absolutt på å finne en date. De fleste medlemmer ønsker å flørte gjennom å sende flørtende meldinger, bilder etc og eventuelt ta et steg videre derfra. Flere hundre medlemmer sier også at de har meldt seg inn for å finne noen i nærområdet. Dette indikerer et høyt antall medlemmer, og det stemmer. Snapdate.no har et høyt antall medlemmer hvis vi sammenligner med andre datingnettsider.

Hva er forskjellig fra andre datingsider?

Snapdate.no tilbyr en moderne chatt-tjeneste og har flere forskjellige metoder å ta kontakt med andre medlemmer på. Kommunikasjon er nøkkelen selvsagt og det er det absolutt lagt fokus på. PÅ Snapdate.no kan du sende en flørt eller tilogmed en gave til noen. Dette viser seg å fungere veldig godt hvis du ønsker oppmerksomhet fra en medlem du er interessert i. Registrering er 100% gratis og nettsiden oprererer ikke med abonnementer. Dette betyr at du står fritt til å velge når og hvor mye du ønsker å chatte.

Nettsidens funksjon og innmelding?

Snapdate.no har et tidløs design med god oversikt over funksjoner som er enkel å bruke. Det er tydelig at det er brukt mye penger på dette området for å gjøre det enklest mulig for kunden, og ikke minst for en eldre generasjonen. Det er enkelt å finne frem til medlemmer som bor i nærheten og bare ett klikk skal til for å sende en melding/flørt etc. Nettisden har god brukervennlighet via pc, laptop, nettbrett og mobiltelefon. Men vi anbefaler å bruke en enhet med stort skjermbilde. For å opprette en konto må du gjennom det vanlige, kjønn, hva du leter etter og brukernavn. Det som skiller seg ut er at nettsiden har et begrenset antall ledige plasser per time. Så hvis du ser det er ledig plass er det lurt å melde seg inn med en gang uten å nøle.

Har siden bra kundeservice?

Snapdate.no tilbyr 27/7 kundeservice via e-post eller telefon. Vi har testet kundeservicen og må ærlig inrømme at de svarer noe sent. Det er ikke alltid de er tilgjenlig på telefon og i helgene virker det ut som de ikke svarer e-posthenvendelser. Men når vi fikk svar så snakker vi med veldig vennlige folk, så det er absolutt positivt.

Anonymitet og personvern?

Snapdate.no virker med en gang veldig seriøst og trygt. Dette opplever vi ikke alltid på de forskjellige nettsidene vi har besøkt. Å kjøpe kreditter skjer gjennom en trygg og sikker plattform samt anonymt navn på bantransaksjonene. Dette er veldig lurt for de som setter pris på 100% anonymitet. Det er ikke noe som tilsir at nettsiden ikke skal være trygg.

Kort oppsummering over fordelene:
  • Et enormt mangfoldig aldersspredning av medlemmer samt kvinner og menn.
  • Kjøpet av kredittpakker gjøres fra en sikker og trygg side.
  • Ekstremt hjelpsomm, vennlige kundeservice som ikke dømmer.
  • Gode rabattordninger.
Ulempene med nettsiden:
  • Flertallet av medlemmene ser etter noe seriøst. Så hvis du bare ønsker sex er sjansen noe mindre at du lykkes innen 2 dager.
  • Har ikke så stort utvalg gaver.
  • Kan bare betale med kredittkort eller Pay Safe Card.
Prisoversikt:
Kredittpakke Pris
Kredittpakke 10 199,50 kr
Kredittpakke 25 462,50 kr
Kredittpakke 50 895,50 kr
Kredittpakke 100 1595,50 kr
Kredittpakke 200 2995,50 kr
Vår mening om Snapdate.no:

Etter at du har registrert deg, kan du begynne å søke etter en match med en gang. Det brukes også et matchsystem slik at du raskt kan finne de riktige kontaktene. Hvis systemet har funnet noen, kan du legge dem til som en favoritt slik at dere raskere kan komme i kontakt med hverandre. Vi har testet ulike funksjoner på siden, og teamet vårt har kommet frem til at Snapdate.no er en bra side.

Vår rapport
Profilkvalitet
Kundeservice
Filterinnstillinger
Effektivitet

Vår Score

9.8

Tiden det tar for første kontakt

10 min

Tiden det tar for første sexkontakt

2 dager