Poengsummen vår er:
9.2

Tilbakemeldinger fra kunder:

Qupid.no

Hva er Qupid.no?

Qupid.no er en av Norges beste datingnettside som garanterer kontakt med den du leter etter. Qupid.no har tusenvis av medlemmer fra hele Norge. De kan tilby deg et bredt utvalg medlemmer med samme mål og interesser. Noen søker en date mens andre søker one night stand. Dette varierer veldig men vi vil absolutt tørre å påstå at denne siden er mer for vanlig dating. Dette er en av de mest vanlige datingsidene som er på markedet i Norge akuratt nå. Flertallet av medlemmene på denne siden leter etter en date å gå på tur sammen med, dele fritid sammen med, spise sammen med, gå på kino sammen med eller finne på noe spontant sammen en lørdagskveld. Det er mange ensomme medlemmer som leter etter noen å dele noe hyggelig sammen med. Det overrasket oss hvor mange medlemmer som befinner seg på små plasser spredt rundt om i Norge. Absolutt en positiv del av siden at det finnes medlemmer på små plasser også!.

Hva er forskjellig fra andre datingsider?

Qupid.no tilbyr gratis innmeldig slik at du som medlem kan titte rundt å se om siden er noe for deg, før du binder deg til noe kjøp. Veldig mange datingsider benytter seg av abonnement som betalingsløsing, det gjør ikke denne datingsiden. Hos qupid.no betaler du med kreditter og trenger derfor ikke å bruke mer penger en nødvendig. Det som er unikt med datingsiden er at de kontrollerer, scanner og verifiserer profiler som melder seg inn. Dette er for å unngå problemer med lureri. Dette kan også være en av grunnene til at siden er litt dyrere enn gjennomsnitllig. Men hvis du leter etter ekte kjærlighet så tror vi de kronene er verdt det!

Nettsidens funksjon og innmelding?

Qupid.no har et behagelig, innbydende og tidløst design. På fremsiden kan du som fremtidig medlem lese erafringene til andre medlemmer. Dette var for oss posititv og nyttig og vi kunne kjenne oss igjen i situasjonene de beskriver. På fremsiden fikk vi også sett profilbilde av noen av medlemmene der det absolutt var noen som appelerer de fleste. Innmeldingen var enkelt og rask.

Har siden bra kundeservice?

Qupid.no har utmerket kundeservice med utrolig hyggelige og tolmodige medarbeidere. De svarer raskt på telefon og e-post.

Anonymitet og personvern?

Qupid.no er en veldig uskyldig og trygg plattform der vi aldri noen gang følte oss usikkre på trygghet. Hvis vi ønsket å være anonym virket ikke det ut til å være noe problem, vi ble heller ikke nødt til å oppgi noen sesitive personopplysninger. Så hvis du ser etter en trygg datingnettside er qupid.no absolutt å anbefale.

Kort oppsummering over foredelene:

  • Hyggelig medlemmer som leter etter hyggelig mennesker.
  • Enkelt og tidløs design på nettsiden.
  • Enkle betalingmetoder.
  • Gratis innmelding.

Ulempene med nettsiden:

  • Kommer ikke med forslag til profiler.
  • Få søkekriterier.
  • Noe dyrere en normalt.

Medlemsanmeldelser:

“Jeg har ikke vært medlem så lenge fordi jeg fant kvinnen i mitt liv etter bare noen få dager. For et sammentreff. Qupid.no vet virkelig hva de gjør. Takk”

Jonas, 38

Qupid.no er absolutt en dantingside jeg anbefaler deg hvis du leter etter eldre menn. Jeg liker menn som er 15-20 år eldre en meg. Dette har alltid vært min ting men jeg syns det har vært vanskelig å finne noen på byen. Etter ca 2 uker fant jeg en mann som jeg har datet en stund nå. En virkelig hærlig fyr på alle måter.”

Lise, 24

“For et utvalg dere har! Jeg har surfet meg gjennom medlemmene i mitt området og det var utrolig mange damer jeg likte. Blondiner, brunetter, store og små bryster. Fantastisk! Det var ikke noe problem å finne seg en sex-date her.”

Ole, 34

Scoren vår

9.2

Tiden det tar for første kontakt

15 min

Tiden det tar for å få en sexdate

2 dager