PERSONVERNERKLÆRING


Håndtering av personopplysninger på Toppdatingsider.no blir håndtert med stor sikkerhet. Personopplysninger blir derfor nøye behandlet og sikret av oss. Når vi behandler personopplysninger, overholder vi kravene til General Data Protection Regulation (GDPR).

Toppdatingsider.no er ansvarlig for behandling av personopplysninger som vist i denne personvernerklæringen.

Personopplysninger som vi behandler

Toppdatingsider.no behandler personopplysningene dine fordi du bruker våre tjenester og/eller fordi du selv gir dem til oss via kontaktskjemaet på nettstedet vårt. Nedenfor finner du en oversikt over pernonopplysningene vi behandler:

 • Fornavn og/eller etternavn, angitt av deg på kontaktskjemaet;
 • E-postadresse, angitt av deg på kontaktskjemaet;
 • IP adresse;
 • Andre personopplysninger som du aktivt oppgir, for eksempel i korrespondanse;
 • Informasjon om aktivitetene dine på dette nettstedet;
 • Data om din surfeadferd på tvers av forskjellige nettsteder;
 • Internettleser og enhetstype.

Til hvilket formål og på hvilket grunnlag behandler vi personopplysninger?

Toppdatingsider.no behandler personopplysningene dine for følgende formål:

 • For å svare på e -poster sendt til oss via kontaktskjemaet;
 • Toppdatingsider.no analyserer din oppførsel på nettstedet for å forbedre nettstedet og for å skreddersy utvalg av produkter og tjenester til dine preferanser.

Personvernerklæring for bruk av Google Analytics

Via Toppdatingsider.no plasseres en informasjonskapsel fra Google som en del av de Analytiske -tjenesten. Vi bruker denne tjenesten for å holde oversikt over, og for å få rapporter om hvordan besøkende bruker nettstedet. Google kan gi denne informasjonen til tredjeparter hvis Google er juridisk forpliktet til å gjøre det, eller i den grad tredjeparter behandler informasjonen på vegne av Google. Vi har ingen innflytelse på dette. Vi har ikke tillatt Google å bruke informasjonen som er innhentet for å forbedre andre Google-tjenester eller service. Informasjonen som innhentes, brukes utelukkende i andre Google-tjenester til analyseformål. IP -adressen din er ettertrykkelig ikke oppgitt. Les Googles Google sin personvernserklæring for mer informasjon.

Ved å bruke dette nettstedet godtar du behandling av informasjonen fra Google på den måten og til formålene beskrevet ovenfor.

Rettigheter angående dine data

Du har rett til å inspisere, rette eller slette personopplysningene som Toppdatingsider.no har mottatt fra deg. Du kan også protestere mot behandlingen av dine personopplysninger (eller deler av dem) til oss. I tillegg har du rett til å overføre dataene fra deg til oss selv eller direkte til en annen part i henhold til dine instruksjoner. Hvis du tidligere har gitt oss tillatelse til å behandle dine personopplysninger, har du alltid rett til å trekke tilbake denne tillatelsen.

Informasjonskapsler

Toppdatingsider.no bruker også informasjonskapsler. Dette er små filer som er lagret på datamaskinen din. Informasjonen som lagres er hvordan du bruker Toppdatingsider.no. Dette hjelper oss med å vise riktig informasjon som er viktig og riktig for deg som kunde.

Google Analytics -informasjonskapsler

Google Analytics brukes til å lagre informasjonskapsler. Dette er et program fra Google som brukes til å lese all statistikk. Ved å bruke disse informasjonskapslene, får Toppdatingsider.no innsikt i følgende:

Besøkstall

 • Hvilke sider som besøkes;
 • Tiden en besøkende bruker på et nettsted;
 • Tekniske informasjonskapsler.

For at den skal fungere skikkelig, er det viktig at tekniske informasjonskapsler finnes. Disse informasjonskapslene sikrer at du har en god brukeropplevelse. All informasjon som er gitt er 100% anonym, noe som sikrer personvernet ditt. General Data Protection Regulation (GDPR) lovgivningen har indikert at brukerne ikke trenger å gi tillatelse til bruk av tekniske informasjonskapsler.

Markedsføringskapsler

Markedsføringskapsler brukes til å spore en bruker på internett. Når du godtar bruk av markedsførings-informasjonskapsler plasserer Toppdatingsider.no såkalte sporings -informasjonskapsler. Vi gjør dette for å kunne presentere personlig informasjon for deg via online kanaler.

Sporing av informasjonskapsler fra annonsører

Ulike annonsører på: nettsted plasserer sporingskapsler på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til følgende formål:

 • Hold oversikt over hvilke kontaktsider du registrerer deg på;
 • Nøyaktig hvilke bannere det klikkes på på nettstedet vårt;
 • Hold oversikt over hvilken informasjon som er relevant for besøkende og brukere av nettstedet vårt.

Det er viktig å si at denne informasjonen er anonym og aldri vil bli knyttet til en person.

Klager

Hvis du har en klage på behandlingen av dine personopplysninger eller bruken av informasjonskapsler, ber vi deg om å kontakte oss umiddelbart. Hvis vi ikke kan finne en løsning sammen med deg, vil vi selvfølgelig synes dette er veldig forferdelig. Du har alltid rett til å sende inn en klage til myndighets personollysninger, som er tilsynsmyndighet innen personvern.

Å spørre

Hvis du har spørsmål eller kommentarer angående vår personvernerklæring, vennligst kontakt oss.