Vår score er:
9.6

Tilbakemelding fra kunder:

Gaypartner.no

Hva er Gaypartner.no?

Gaypartner.no er en ofte besøkt side der du kan finne homofile menn i nærheten av der du bor. Siden har flere tusen medlemmer. Siden kan tilby alt innen nettdating: nytelse, glede og pirring. Nettsiden passer for deg som leter. Nettstedet garanterer kontakt med noen innen 10 minutter noen som er ganske raskt. Noe som er bedre en andre nettsider vi har testet ut. Nettsiden baserer seg på match. De blir delt mye bilder etc og noen tar et steg videre derfra. Flere hundre medlemmer sier også at de har meldt seg inn for å finne noen i nærområdet. Dette indikerer et høyt antall medlemmer, og det stemmer. Gaypartner.no har et høyt antall medlemmer hvis vi sammenligner med andre datingnettsider.

Hva er forskjellig fra andre datingsider?

Gaypartner.no tilbyr en rekke tjeneste og har flere forskjellige metoder å ta kontakt med andre medlemmer på. Kommunikasjon er nøkkelen selvsagt og det er det absolutt lagt fokus på. På Gaypartner.no kan du sende en flørt eller tilogmed en gave til noen. Dette viser seg å fungere veldig godt hvis du ønsker oppmerksomhet fra en medlem du er interessert i. Du er fri til å velge selv om du ønsker å bruke penger på siden da de ikke tilbyr abonnement.

Nettsidens funksjon og innmelding?

Gaypartner.no har et moderne design med god oversikt over funksjoner som er enkel å bruke. Det er tydelig at er en side som er lager at profisjonelle fagfolk for at du skal få den beste mulige opplevelse. Det er enkelt å finne frem til medlemmer som bor i nærheten og bare ett klikk skal til for å sende en melding/flørt etc. Nettisden har god brukervennlighet via pc, laptop, nettbrett og mobiltelefon. Men vi anbefaler å bruke en enhet med stort skjermbilde. For å opprette en konto må du gjennom det vanlige, kjønn, hva du leter etter og brukernavn. Det som skiller seg ut er at nettsiden har et begrenset antall ledige plasser per time. Så hvis du ser det er ledig plass er det lurt å melde seg inn med en gang uten å nøle.

Har siden bra kundeservice?

Gaypartner.no tilbyr god kundeservice via e-post eller telefon. Skal ikke klage på servicen der.

Anonymitet og personvern?

Gaypartner.no virker med en gang hyggelig og innbydende. Dette er veldig positivt. Å kjøpe kreditter skjer gjennom en trygg og sikker plattform samt anonymt navn på bantransaksjonene. Dette er veldig lurt for de som setter pris på 100% anonymitet. Det er ikke noe som tilsir at nettsiden ikke skal være trygg.

Kort oppsummering over fordelene:
  • Flere hundre medlemmer
  • Billige kreditter
  • God kundeservice
  • Gode rabattordninger
Ulempene med nettsiden:
  • Vanskelig å velge kredittpakke
  • Tidvis noe venting hod kundeservice
  • Kan ikke betale med VIPPS
Takstoversigt:
Kredittpakke Pris
Kredittpakke 10 199,50 kr
Kredittpakke 25 462,50 kr
Kredittpakke 50 895,50 kr
Kredittpakke 100 1595,50 kr
Kredittpakke 200 2995,50 kr
Vores mening om Gaypartner.no:

Efter tilmelding kan du hurtigt begynde at søge efter et match. Der bruges også et matchsystem, så du hurtigt kan skabe de rigtige kontakter. Hvis dette system har fundet nogen, kan du med det samme tilføje dem som en favorit, så I hurtigt kan kontakte hinanden. Efter vores team har testet forskellige muligheder, er vores team kommet til den konklusion, at alt er fint på Gaypartner.no

Vores rapport
Profilkvalitet
Kunde service
Filterindstillinger
Effektivitet

Vår Score

9.8

Tiden det tar for første kontakt

10 min

Tiden det tar for første sexkontakt

2 dager